Beograd Beč avionom low cost

Zanima me da li postoji let Beograd Beč avionom low cost kompanijom? Hvala Milan Čović, Berane

Posetilac: Milan Čović, Berane
Datum: 15.05.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Beograd Beč avionom low cost

Poštovani gospodine Čoviću,

Što se niskobudžetnih letova tiče, let na liniji Beograd Beč avionom low cost još uvek nije uspostavljen. Od 15.11.2018. uspostaviće se let na liniji Niš Beč, preko niskobudžetne avio kompanije Wizz Air. Nemamo informaciju kada će se uspostaviti let na liniji Beograd Beč avionom low cost. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi leta Beograd Beč avionom low cost ili u vezi drugih letova, možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve informacije u vezi kupovine avionskih karata i rezervacije hotelskog smeštaja možete pratiti preko naših Facebook i Twitter stranica. Želimo Vam prijatan let!

Air Serbia Beograd Beč

Umesto leta na liniji Beograd Beč avionom low cost preporučujemo Vam let kompanije Air Serbia Beograd Beč po ceni OD 92 EUR u jednom pravcu ili povratni let na liniji Air Serbia Beograd Beč po ceni OD 148 EUR.

Što se tiče prtljaga na letovima kompanije Air Serbia potrebno je da ga nakon ukrcavanja smestite u odeljak za prtljag iznad sedišta. Dozvoljen je samo ručni prtljag do 8kg, dok je za bagažni prtljag moguća doplata.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Beč:

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Air Serbia Beograd Beč ili jednog dana Beograd Beč avionom low cost preporučujemo Vam da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Kako platiti avio kartu za Beč:

INFOBOX[1]

Rezervacija avionskih karata za Beč:

INFOBOX[7]